Легендата на Левски Петър Курдов коментира представянето на сините в загубеното

...
Легендата на Левски Петър Курдов коментира представянето на сините в загубеното
Коментари Харесай

Петър Курдов: Божидар Митрев стои като пикаеща крава


Легендата на Левски Петър Курдов разяснява представянето на " сините " в изгубеното дерби с ЦСКА. Бившият нападател се заяде с вратаря Божидар Митрев.

" Мачът беше на приблизително равнище. Нямаше никакви голови положения. За получения гол укорявам вратаря ни, който за следващ път потвърди, че е несъвършен вратар. Той не може, да ме прости доста, да стои като пикаеща крава, разкривен нацяло ходило в позиция под рамката на вратата.

Топката мина през няколко индивида. Длъжен е да стои на пръсти, леко наведен напред, с цел да може да реагира и избави ситуацията. Елементарно е! След няколко рикошета стана гол. Недопустимо е. Пипаме с доста меки ръкавички към Делио Роси.

С мои сътрудници сме играли на Запад. Там чужденците постоянно са ни навирали в кучи гъз. Ние, българите, като пристигна някой чужденец като Делио Роси, му се кланяме. Какво като е Делио Роси?

Той поради неустойката си от 500 000 евро се задържа на поста. Взима една шапка пари. С бюджета и футболистите, които има Левски, и без Роси, клубът отново ще е на трето място ", добави някогашният таран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР